actualitat

 • 25/04/2012

  El 24 d’abril una delegació de l’Ajuntament de Palos de la Frontera (Huelva) va visitar l’empresa municipal GRAMEIMPULS, SA, per conèixer la metodologia de treball que estem aplicant a nivell d’intermediació laboral així com en promoció empresarial.

  La visita forma part de les actuacions que s’estan desenvolupant dintre del programa EUROEMPLEO, cofinançat per la Junta de Andalucia i el Fons social Europeu. El projecte en concret es denomina NIFE: Nuevas Iniciativas de formación y empleo y té com objectiu principal el conèixer experiències, bones practiques, programes o projectes innovadors,… que s’estan portant a terme en matèria d’intermediació laboral en altres territoris de l’Estat espanyol i concretament a Cataluña, País Basc, Astúries, Extremadura, Castella la Manxa i la Regió de Murcia.

  La delegació de Palos de la Frontera encapçalada pel responsable de l’Àrea de Desenvolupament Local, el José Javier Crespo Cabrales, va ser rebuda pel president de Grameimpuls, el Carles Combarros i la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. A més d’exposar els trets característics de la nostra ciutat a nivell geoestratègic i de desenvolupament econòmic, es va detallar la metodologia que s’està aplicant en termes d’intermediació laboral des de fa mes de vint anys així com la seva evolució i adaptació a les noves realitats sociolaborals i empresarials.

  Per altra banda, també van mostrar interès en conèixer com s’està treballant des del nostre servei de Promoció empresarial, l’assessorament i l’acompanyament a les iniciatives empresarials i al emprenedoria en general.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts a l’autoocupació s’amplia fins al 30 d’abril

  En total, es destinaran prop de 300.000 euros per a la creació de noves empreses
  22/03/2018

  L’Ateneu del Barcelonès Nord organitza una formació especialitzada en cooperativisme adreçada a gestories

  La sessió tindrà lloc els dies 5 i 12 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls
  20/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018