EMPRESES

OCUPACIÓ

OCUPACIÓ

Des del 13 de març de 2012, som Agència de Col·locació amb número d’autorització 0900000089 concedit pel Servei Nacional d’Ocupació (SNE). Aquesta acreditació, registrada pel Sistema Nacional de Empleo Estatal, reconeix l’experiència i trajectòria de Grameimpuls i ens consolida com un referent al territori en matèria de polítiques actives d’ocupació.

Les Agències de Col·locació són entitats públiques o privades, amb o sense ànim de lucre, que realitzen activitats d’intermediació laboral – en coordinació i, si escau, col·laboració amb el SEPE- que tenen com a finalitat ajudar als treballadors a trobar ocupació adequada a les seves característiques i ajudar als ocupadors a la contractació de les persones treballadores més apropiades als seus requeriments i necessitats.

EMPRESES

Si vols rebre els nostres butlletins periòdicament a la teva bústia: subscriu-te aqui!

Amb l’objectiu d’oferir a les pimes i micro empreses, així com a la gent emprenedora eines per desenvolupar i consolidar el seu projecte empresarial, posem a l’abast de directius i directives i responsables, eines per a adquirir i actualitzar coneixements, i informació necessaria per portar a bon port els respectius projectes.

Les petites i micro empreses, són el pilar sobre els que es basa la generació d’ocupació i renda a nivell local, per això oferim una sèrie d’activitats, en format de taller de formació o sessió informativa, que posa a l’abast del teixit empresarial local l’oportunitat d’assistir a activitats de formació, dirigides per personal docent de reconegut prestigi i professionalitat de diferents consultores.

Si tens problemes per realitzar la inscripció online pots enviar un correu electrònic amb les teves dades personals (Nom, cognoms, adreça electrònica, telèfon, adreça postal, nivell d’estudis, situació laboral i si cal, nom de l’empresa i tipus d’activitat) a formacue@grameimpuls.cat indicant a l’assumpte [ALTA i nom del curs a fer la inscripció]. També pots trucar al 93 466 52 24 (de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 de dilluns a divendres).