actualitat

 • 7/06/2019

  Cuiners dels restaurants Udon s’inspiren en el model formatiu de l’Escola de Restauració

  Cinc professionals de la coneguda cadena de menjar asiàtic visiten l’edifici Canigó per conèixer de primera mà la metodologia que s’usa amb els alumnes FORMACIÓJORNADESOCUPACIÓPERSONES

  Un equip de cuiners dels restaurants de menjar asiàtic Udon han visitat l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC), per tal de conèixer de primera mà la metodologia que els professor de l’equipament, ubicat a l’edifici Canigó, fan servir amb els/es seus/ves alumnes. La trobada ha permès els cuiners d’aquesta coneguda cadena d’hostaleria aprendre tècniques i consells per millorar el traspàs de coneixements en els seus equips de treball.

  Els experts docents de l’ERESC Pedro Fernández i Susana Beltran han estat els encarregats d’explicar el model formatiu que s’utilitza amb l’alumnat dels diferents cursos de formació que s’hi imparteixen. La trobada ha finalitzat amb una visita a les instal·lacions de l’escola.

  Udon és un restaurant especialitzat en noodles. La cadena va obrir les portes l’any 2004 al barri del Born de Barcelona. L’empresa col·labora de manera regular amb Grameimpuls oferint vacants als seus establiments o acollint alumnes de l’ERESC en pràctiques.

  compartir

 • Notícies relacionades