actualitat

 • 30/11/2018

  El 62% dels contractes signats en el marc del programa Fem ocupació per a joves són indefinits

  Restauració, comerç i activitats de magatzems són alguns dels sectors on s’ha generat l’ocupació OCUPACIÓPERSONES

  El 62% dels contractes que s’han signat enguany dins del programa Fem ocupació per a joves han sigut indefinits. Restauració, comerç i activitats de magatzem són alguns dels sectors on s’han cobert aquests llocs de treball. Fem ocupació és una iniciativa que combina la formació de les persones joves d’entre 18 i 29 anys amb la contractació subvencionada per a l’empresa. En aquesta convocatòria, les empreses interessades han pogut accedir a una bonificació en la contractació de fins a 707,70 euros al mes durant mig any.

  Dels 37 contractes signats en aquesta darrera edició del programa, 23 són indefinits. D’aquests, 20 els han signat homes i 17 dones. En total, el nombre de contractacions ha augmentat respecte a la convocatòria de l’any passat, on es van formalitzar 20 contractes. També ha crescut el nombre d’empreses col·laboradores, 17 respecte a les 14 de l’edició anterior.

  Fem Ocupació està adreçat a joves de 18 a 29 anys inscrites a l’Oficina de Treball (OT) com a demandants d’ocupació en situació d’atur, amb un nivell formatiu de graduat en ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig. Les persones participants són formades a l’inici de la contractació o durant la mateixa i la formació està relacionada amb el lloc de feina que ocupen. En aquesta edició, les empreses s’han pogut subvencionar fins a 4.246.20 euros per a 6 mesos o la part proporcional en funció de la jornada laboral realitzada.

  compartir

 • Notícies relacionades