LA FORMACIÓ VINCULADA AL PROGRAMA DE DINAMITZACIÓ DE LA RESTAURACIÓ ARRENCA AL MES DE JUNY

Aquest any serà mixta, amb accions en format online i altres presencials

La formació vinculada al programa de dinamització de la restauració començarà al juny. La programació d’enguany compta amb 13 accions (4 empresarials i 9 de cuina i sala) i, per primer cop, combinarà la formació online amb la presencial. Una altra de les novetats d’aquesta edició és que estarà oberta a professionals del sector de la restauració, no només als/les que estan adherits/des al programa.

Com és habitual, la temàtica de les accions és diversa i inclou formacions empresarials, com ara les relacionades amb el pla de desescalada, les mesures higièniques o la digitalització i operatives, com la cuina d’assemblatge, les tapes o els entrepans. Les primeres estan programades durant el mes de juny i es faran online i les segones, en tres sessions presencials a principis de juliol. Les accions operatives es realitzaran a l’edifici Canigó de l’Escola de Restauració Santa Coloma.

Les persones que demanin l’ajut econòmic de fins a 5.000€, caldrà que acreditin haver realitza 3 hores de formació empresarial i 9 de formació operativa. Es poden fer les inscripcions a través del formulari, el web (www.grameimpuls.cat) o bé per telèfon 93 466 52 24. Pots consultar tota l’oferta formativa clicant aquí.