Es reprèn la programació per a persones aficionades i professionals a l’escola de restauració santa coloma (ERESC)

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa de la nova programació de cursos de cuina, tant per a professionals com per a persones aficionades. A l’octubre comencen les sessions de Passió per la cuina, que mantindran el format de l’any passat i s’oferiran per separat. En total, se n’han programat 8 tallers (4 van quedar pendents a causa del confinament). També es reprèn la programació adreçada a professionals de la restauració que va quedar aturada durant la primavera també per la Covid-19. Són 6 sessions i un monogràfic.

Els tallers de Passió per la cuina començaran l’1 d’octubre amb un sobre la cuina asiàtica. Entre les sessions previstes n’hi ha dedicades a la xocolata, les croquetes, la cuina tailandesa o els arrossos. Els cursos seran els dijous de 17.30 a 19.30h a la seu de l’ERESC a Canigó.

Pel que fa a la formació contínua de professionals, la primera sessió està dedicada als menús per emportar (el famós take away) i prevista per al 13 d’octubre. Arrebossats, bolets o salses i tàrtars són altres dels tallers reprogramats. Els tallers es realitzaran els dimecres de 17.30 a 19.30h. La formació adreçada a restauradors/es es completa amb un monogràfic dedicat a l’escabetx (21 i 28 d’octubre).

Les persones interessades poden fer la inscripció a través d’aquest enllaç. Per a més informació, contactar amb l’Escola de Restauració Santa Coloma (c. Prat de la Riba, 171) i/o trucar als telèfons 93 466 57 84 o bé el 93 466 15 65.