L’escola de restauració (ERESC) programa un curs de maridatge de vins per a professionals

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) programa un curs de deu sessions de maridatge de vins adreçats a professionals. La formació tindrà lloc tots els dimecres del 3 de novembre al 9 de febrer de 2021 en horari de 17.30 a 20 hores. L’objectiu del curs és proporcionar a les persones participants els coneixements necessaris per identificar i combinar els àpats en funció dels vins.

Les classes es realitzaran a l’aula de sommelieria de l’ERESC. La metodologia inclourà classes magistrals sobre les peculiaritats del món del vi i altres begudes, una part pràctica de tast de productes i combinacions i sessions dedicades a sabors, textures, temperatures i estils de maridatge. L’avaluació del curs es farà a través d’un examen teòric. Cal haver assistit a un mínim del 75% de les classes.

El preu del curs de maridatge és de 300 € en cas de persones assalariades (hi ha possibilitat de bonificació) i 250 per a autònoms/es. Més informació al 93 466 57 84.