La vinya d’en sabater i l’escola de restauració es sumen al festival 48h openhouse

L’Escola de Restauració i la Vinya d’en Sabater seran dos dels espais que la ciutadania podrà visitar en el marc del festival d’arquitectura 48h OpenHouse, que se celebra aquest cap de setmana. En concret, l’ERESC i la Vinya s’obriran al públic el diumenge 25 d’octubre. Les activitats del festival han estat revisades pel Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i compleixen les mesures de seguretat (incloses les aprovades a la resolució del 16 d’octubre).

Màximes garanties de seguretat

Les visites es realitzaran seguint els protocols de seguretat i prevenció de la Covid-19 amb l’objectiu de celebrar el festival amb les màximes garanties de seguretat per a voluntaris/àries, organitzadors/es, treballadors/es, visitants i proveïdors/es. L’aforament de les activitats i visites serà del 50%, es farà un registre de visitants a la porta d’accés dels edificis i/o espais i l’ús de mascareta serà obligatòria, així com el manteniment de la distància socials, entre d’altres mesures.

Les persones interessades podran fer la reserva de plaça a través de la pàgina web del festival (www.48hopenhousebarcelona.org). La visita a l’ERESC inclourà una tapa i una copa de vi de la Vinya d’en Sabater. A més dels dos espais, també es podran visitar en el marc d’aquest festival l’històric pavelló B de l’antic hospital de l’Esperit Sant, així com la Ciba o les cotxeres de TMB de la línia 9 de metro a Can Zam.