Obertes les inscripcions per a participar als cursos de formació ocupacional de l’escola de restauració

Les inscripcions per participar als cursos de formació ocupacional a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) ja estan obertes. En aquesta convocatòria s’ofereixen 8 cursos, dos dels quals s’impartiran per primera vegada: el de Gestió de processos de servei en restauració i l’itinerari d’Operacions bàsiques de cuina/operacions bàsiques de restaurant i bar. L’inici dels cursos està previst per a final de desembre de 2020 i principis de gener de 2021.

Tots els cursos inclouen un mòdul de formació professionalitzadora a l’escola i un mòdul de pràctiques en empreses del territori. Tenen capacitat per a 15 persones. Per poder participar-hi, cal ser major de 16 anys, estar en situació d’atur i inscrit/a a l’Oficina de Treball del SOC com a demandant d’ocupació. Un cop finalitzada la formació (mòdul teòric i mòdul pràctic) les persones obtindran el certificat de professionalitat corresponent, que acreditarà les seves competències laborals.

De nivell 1, 2 i 3

En aquesta convocatòria s’ofereixen cursos de nivell 1, 2 i 3. A continuació us detallem els cursos per nivell:

NIVELL 1

Operacions bàsiques de restaurant i bar (330h)

Operacions bàsiques de cuina (390h)

Itinerari: Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar (650). NOVETAT!

NIVELL 2

Cuina (820h)

Serveis de bar i cafeteria (650h)

NIVELL 3

Sommelieria (740h)

Direcció en restauració (840h)

Gestió de processos de servei en restauració (620h). NOVETAT!

Per poder participar-hi, caldrà fer inscripció prèvia a través de la pàgina web de l’Escola (www.grameimpuls.cat/eresc) o bé de la pàgina web de Grameimpuls (www.grameimpuls.cat). Més informació al 93 466 15 65 o 93 466 57 84.