Comença un cicle d’activitats complementàries per als alumnes dels cursos de restauració

Els i les alumnes dels cursos de formació ocupacional de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) inicien aquesta setmana i fins al juny un cicle d’activitats complementàries. Es tracta d’accions que permeten a les persones participants ampliar els coneixements que van adquirint a l’aula. Les activitats es reprenen ara, un cop el Procicat ha relaxat les mesures contra la Covid-19, però es realitzen seguint tots els protocols de seguretat (aforament limitat, distància, ventilació…) per evitar contagis.

La primera activitat té lloc aquest dijous, amb la visita al Celler Alta Alella que faran les persones participants del curs de Sommelieria. Altres activitats programades per a aquests alumnes són una conferència amb el xef Oriol Castro (19 de maig), a què també hi assistiran els alumnes del curs d’Operacions bàsiques de cuina; una exposició i un taller de tast de formatges (8 de juny); una exposició i un tast d’ibèrics (9 de juny) i un tast de vinagres selectes (10 de juny). En el cas, també hi participaran els i les alumnes del curs de Cuina.

Aquestes activitats formen part dels continguts dels cursos, que s’emmarquen en el Programa de formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP) que ofereix Grameimpuls. Els cursos estan adreçats, principalment, a persones en situació d’atur.