Obertes les inscripcions per al casal “Cuina’t l’estiu”

El pròxim mes de juny, una vintena d’infants i joves tornaran a gaudir del casal “Cuina’t l’estiu” que organitza Grameimpuls i que es realitza l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). Després de l’aturada obligada per la pandèmia torna un casal que està dedicada a la cuina i al lleure.

El casal, que es realitza n horari de 9 a 15 hores, es celebrarà del 27 de juny al 22 de juliol i està adreçat a infants i joves d’entre 8 i 14 anys. El període d’inscripcions s’obrirà el pròxim 23 de maig i s’allargarà fins al 31 de maig.

La reserva de places es farà per ordre d’inscripció i no s’admetran inscripcions d’infants que no tinguin relació directa amb la persona que tramita la sol·licitud. El preu és de 194 euros per la modalitat quinzenal i 388 pel mes sencer.

Les famílies nombroses i monoparentals, així com les que inscriguin un segon germà tindran un descompte del 5% sobre el preu inicial. Les sol·licituds s’hauran de formalitzar de manera telemàtica. S’hauran d’omplir els fulls d’inscripció, autorització d’imatges i de pagament que es troben al web de l’ERESC, www.restauraciosantacoloma.cat (apartat ‘formació infantil-juvenil’).

Setena edició després de dos anys interromput per la COVID-19

Cuina’t l’estiu va iniciar-se el 2014. Es va fer cada any fins a l’erupció de la COVID-19 que va obligar a suspendre’l en els anys 2020 i 2021.

El casal barreja tallers de cuina amb activitats d’oci i lleure. Les sessions culinàries, adaptades als infants i joves, van a càrrec del professorat de l’Escola de Restauració. Al llarg dels tallers, els participants aprendran a elaborar plats amb diferents tipus d’aliments, a posar en pràctica tècniques bàsiques de cuina. Activitats de lleure, com ara sortides a la piscina, tallers de música, treballs manuals o visites a la Vinya d’en Sabater són altres de les propostes.