El proper taller de Passió per la cuina estarà dedicat a les carmanyoles saludables

Portar carmanyola a la feina és una pràctica cada cop més estesa, però sovint no la relacionem amb una dieta equilibrada i saludable. Davant la manca de temps per anar a comprar i cuinar diàriament, els plats acaben sent poc equilibrats des del punt de vista nutricional. Per ajudar a les persones a cuinar de manera més sana, l’Escola de Restauració programa el taller Carmanyoles saludables, previst per al 26 de maig de 17:30 a 19:30 hores.

Al llarg del taller es treballaran receptes de carmanyola variades i equilibrades, amb un mètode ràpid per organitzar menús de manera fàcil i divertida.  Es faran servir els productes de temporada i les coccions més adients per a aquest tipus d’àpats itinerants, que requereixen d’un sistema de conservació i regeneració específic. El curs té un preu de 20 euros. Les inscripcions s’hauran de fer a través de la pàgina web www.grameimpuls.cat/eresc/. Més informació al 93 466 57 84.