Darreres places per al curs servei de restaurant

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posarà en marxa el pròxim 7 de juny un nou curs de formació ocupacional per a persones preferiblement en situació d’atur. Es tracta del curs Servei de restaurant. El curs té una durada de 590 hores i s’allargarà fins al desembre. Serà presencial (de 12:00 h a 18:00 h) inclou pràctiques en empreses del territori i permetrà obtenir el certificat de professionalitat corresponent.

L’objectiu del curs és que les persones puguin muntar tota classe de serveis d’aliments i begudes al restaurant, preparar elaboracions culinàries a la vista del comensal, aplicar amb autonomia les tècniques corresponents, acollir i atendre el client, utilitzant quan sigui convenient, la llengua anglesa i també respectar les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.

El projecte també inclou accions d’orientació i inserció laboral, sensibilització ambiental i igualtat de gènere. De fet, al llarg de tot el curs, les persones joves participants rebran tutorització i acompanyament per part del personal tècnic de Grameimpuls. Està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb cofinançament de la Conferència Sectorial del Sistema de Qualificacions i Formació Professional per a l’Ocupació (Ministeri d’Educació i FP) i el Fons Social Europeu.

Les persones interessades poden fer la inscripció a través de la pàgina web de l’escola (www.grameimpuls.cat/eresc). Més informació al 93 466 15 65.