Comença el Casal Cuina’t l’Estiu

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració (ERESC), ha posat en marxa aquest dilluns 27 de juny la setena edició del ‘Casal Cuina’t l’estiu’, que es realitzarà a l’edifici Canigó del recinte Torribera. Aquesta activitat adreçada a infants i joves d’entre 8 i 14 anys i es fa en horari de 9 a 15 hores. El casal arriba a la setena edició, després de dos anys d’obligada aturada a causa de la pandèmia

Una vintena d’infants i joves han iniciat aquest dilluns el casal ‘Cuina’t l’estiu’ dedicat a la gastronomia i a les activitats de lleure. L’objectiu principal és aconseguir que els i les participants es diverteixin al període de vacances, al mateix temps que coneixen nous amics i amigues, fent activitats físiques i es puguin iniciar en el món de la cuina.
Durant la setmana amb els monitors es fan manualitats i amb els professors de l’Escola elaboracions culinàries. Els infants i joves s’enduen a casa les manualitats mentre que el resultat de les sessions culinàries, les degusten al moment o bé a l’hora de dinar.

Tallers de cuina i activitats de lleure


A través dels tallers, els i les participants aprenen a elaborar plats amb diferents tipus d’aliments, a posar en pràctica tècniques bàsiques de cuina, així com a preparar receptes internacionals. El casal es complementa amb activitats de lleure, com visites a la Vinya d’en Sabater, tallers de música, sortides a la piscina,  jocs de taula i gimcanes entre altres propostes.
Cuina’t l’estiu es va iniciar el 2014. Es va fer cada any fins a l’erupció de la COVID-19 que va obligar a suspendre’l en els anys 2020 i 2021. Aquesta edició, la setena, finalitzarà el pròxim 22 de juliol.