L’espai Passió per la cuina es tanca enguany amb un centenar de participants

Un total de 96 persones han passat enguany per l’espai Passió per la cuina, el cicle de sessions per aficionats/nades als fogons que programa l’Escola de Restauració Santa Coloma. En aquesta edició, s’han organitzat 17 tallers. Postres, arrossos o cuina vegana han estat algunes de les propostes que les persones participants han pogut cuinar al llarg dels tallers. El cicle, que es reprendrà a la tardor, s’ha tancat amb una sessió sobre pastisseria per a celebracions. 

Del total de participants, 66 són dones i 30 homes. Pel que fa a la procedència, un 67,7% són residents a Santa Coloma. Passió per la cuina és una proposta culinària consolidada a la ciutat. Des de fa un parell d’edicions, es programa amb sessions independents, per tal que les persones participants puguin fer els tallers que més els interessin.