Programades 22 sessions en la nova edició del curs Passió per la cuina

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa, un any més, els tallers de cuina “Passió per la cuina”, adreçats a persones aficionades al món dels fogons. Les diferents sessions es faran els dijous i algun dimecres a l’edifici Canigó al recinte de Torribera en horari de 17.30 a 19.30 hores. El preu per sessió és de 20 euros i de 40 € si la sessió és doble.

Cuinar a baixa temperatura, tàrtars clàssics, cuina tailandesa o peruana són algunes de les temàtiques dels 22 tallers (alguns d’ells en sessió doble) que es realitzaran entre els mesos de setembre i juny. La programació completa es podrà consultar en la pàgina web de l’Escola de Restauració.

El primer taller estarà dedicat a la cuina de mar i muntanya i es farà el 22 de setembre.  La nova prrogramació  inclou sessions sobre noves tendències culinàries i cuines del món.

Les persones interessades hauran de fer la inscripció a través de la pàgina web de l’ERESC  www.grameimpuls.cat/eresc/.  Per a més informació o aclariment de dubtes, podeu trucar al telèfon 93 466 57 84.