L’alumnat dels cursos de cambrer/a i ajudant de sala i cuina inicia les pràctiques a empreses del territori

Recta final per als i les alumnes dels cursos de formació de l’Escola de Restauració. Aquest mes de novembre, finalitzaran les pràctiques les persones participants dels cursos de Servei de bar i cafeteria (650 hores), Operacions bàsiques de restaurant i bar (330 hores) i Operacions bàsiques de cuina (390 hores). Es tracta d’un mòdul de 80 hores de durada que realitzen a empreses del territori. Un cop finalitzades les pràctiques, els i les alumnes estaran preparats/ades per accedir al mercat laboral i dedicar-se professionalment al sector de l’hostaleria.

Les persones que ja han finalitzat amb èxit la seva formació són les que han fet els cursos de Direcció en Restauració, Sommelieria i Cuina. L’alumnat va començar el curs a principis d’any i un cop finalitzades les 80h de pràctiques no laborals a les empreses del territori, estan en recerca activa de feina i preparats/ades per posar en pràctica tot el que han après en els mòduls formatius d’entre 800h i 900h.

Les empreses del territori interessades a contractar personal qualificat es poden posar en contacte amb nosaltres, a través del Servei d’Intermediació Laboral, al telèfon 93 466 15 65.