L’Escola de Restauració Santa Coloma ofereix 14 cursos de formació per a persones a l’atur

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) ha programat en aquesta convocatòria 14 cursos de formació adreçats a persones en situació d’atur. Tots els cursos inclouen un mòdul a l’aula i un mòdul de pràctiques a empreses del territori. Les persones que superen les dues parts obtenen el corresponent certificat de professionalitat que les acredita com a competents professionalment per desenvolupar l’activitat laboral. Les inscripcions ja són obertes.

En aquesta ocasió, Grameimpuls, a través de l’ERESC, ofereix les especialitats següents:

.- Direcció en restauració (840 hores)

.- Sommelieria (775h.)

.- Cuina (2 cursos, 820h.)

 .- Serveis de restaurant (590h.)

.- Operacions bàsiques de restaurant i bar (2 cursos, 355h.)

.- Operacions bàsiques de cuina (3 cursos, 390h.)

.- Operacions bàsiques de cuina i Operaciones bàsiques de restaurant i bar – Casa Oficis (1.800h). Per a joves.

.- Servei de cafeteria – FPO Dual (680h.). Per a joves.

.- Cuina i Sala – PFO Dual (670h.). Per a joves.

.- Operacions bàsiques de cuina – Programa Singulars (390h.). Per a joves

Les persones interessades en rebre més informació poden trucar al telèfon 93 466 15 65 o bé apropar-se a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40). Les inscripcions es poden fer en línia a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes o del nostre portal web (www.grameimpuls.cat, apartat ‘Formació’).