TRANSPARÈNCIA

TRANSPARÈNCIA

Des de 1989, Grameimpuls com a empresa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha estat al servei de la ciutadania per promocionar l’ocupació i l’activitat empresarial. Al llarg d’aquests anys, Grameimpuls ofereix serveis en les activitats d’orientació laboral, formació ocupacional, borsa de treball, assessorament per a l’autoocupació i vivers d’empreses. 

Grameimpuls és un referent i un recurs per a joves, dones, persones aturades, treballadors i treballadores que volen millorar professionalment, persones estrangeres, persones discapacitades, emprenedors i emprenedores, empreses de nova creació i consolidades i, en definitiva, per a tota la població activa de la ciutat.

La nostra missió: Oferir serveis de qualitat orientats a satisfer les necessitats de les persones i les empreses, en els àmbits de l’ocupació i la promoció empresarial.

 

Visió:  Ser un referent d’innovació i qualitat en les activitats que desenvolupem, amb els valors que guien la nostra actuació.

 

Els nostres valors:  responsabilitat, innovació, orientació de servei a la ciutadania i treball en equip.

 

Àmbit d’actuació: La seu central de Grameimpuls està ubicada al carrer de Rafael Casanova, 40, de Santa Coloma de Gramenet i disposa de altres set centres a la ciutat on també hi desenvolupa les seves activitats. L’àmbit d’actuació és municipal, tot i que participa en programes d’abast comarcal, nacional i internacional.