actualitat

 • 5/12/2018

  L’ERESC acull la presentació de l’Anàlisi estratègica de la indústria al Barcelonès Nord

  Es tracta d’un estudi que recull la situació dels municipis del territori en l’àmbit de l’emprenedoria i el teixit industrial JORNADESOCUPACIÓPERSONES

  L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) ha acollit aquest dimarts la presentació de l’Anàlisi estratègica de la indústria al Barcelonès Nord, un estudi que repassa la situació industrial i d’emprenedoria dels municipis de Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona. El document, que ha realitzat una consultora, és el resultat d’una trentena d’entrevistes i enquestes en línies a empreses del territori.

  Empreses i agents socials del Barcelonès Nord han assistit a la presentació de l’estudi, que revela la importància de promocionar la formació en innovació com a clau de l’èxit empresarial. En aquest sentit, una de les línies estratègiques que recull el document és la de qualificar la mà d’obra per adaptar-se a les noves activitats productives, així com incorporar la innovació en la cultura empresarial per millorar la competitivitat de les empreses.

  compartir

 • Notícies relacionades