actualitat

  • 15/07/2019

    La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores en cooperatives o societats laborals. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dissabte 27 de juliol. L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, del qual forma part Grameimpuls, ajudarà les persones interessades a tramitar la subvenció.

    Les persones beneficiàries d’aquesta línia de subvencions són de dos tipus. D’una banda, poden ser persones desocupades demandants d’ocupació que s’incorporin com a sòcies treballadores o sòcies de treball en cooperatives i societats laborals. D’una altra, persones treballadores ocupades, vinculades a l’empresa (cooperativa o societat laboral) amb contracte de treball de caràcter fix o temporal anterior a la data d’incorporació com a sòcia. Per poder demanar la subvenció, els beneficiaris i beneficiàries han d’estar inscrites al SOC com a demandant d’ocupació. La seva incorporació s’ha d’haver produït des del 19 de juliol de 2018 i fins a la publicació de la nova convocatòria, 11 de juliol.

    Els imports de les subvencions van dels 3.000€ als 7.000€ en funció de les característiques de les persones incorporades. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 de juliol. La tramitació es realitza de forma telemàtica, a través d’aquest enllaç.  L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord del qual forma part Grameimpuls, ajudarà a les persones que ho vulguin en el procés de tramitació de la subvenció. Per a més informació podeu adreçar-vos al Servei de Foment Empresarial (av. de la Generalitat, 99-101), a través del correu electrònic info@ateneubnord.cat o el telèfon 93 466 52 24.

    compartir

  • Notícies relacionades