actualitat

 • 24 | 02 | 2017

  Enguany 139 joves de la nostra ciutat podran participar dels Programes Joves per l’Ocupació i FEM Ocupació, amb l’objectiu de ser contractats per empreses del sector serveis, restauració, manteniment, comerç, etc.

  La rellevància d’aquests programes no només està en la millora de l’ocupabilitat del col·lectiu de joves, sinó que estableix la possibilitat que aquelles empreses que contractin a aquests joves es beneficiaran durant sis mesos de substanciosos ajuts a la contractació.

  Els joves interessats en participar han d’estar en edats compreses entre els 16 i 29 anys, amb o sense formació d’ESO, Batxillerat o CFGM, i/o amb experiència professional. Aquells joves que no tinguin el graduat en ESO, Grameimpuls els hi facilitarà l’oportunitat d’aconseguir-lo, ja que es contempla la matriculació a l’Institut Obert de Catalunya.

  Aquests joves seran formats prèviament a l’inici de la contractació o durant la mateixa i la formació estarà relacionada amb el lloc de treball que ocuparan. Entre d’altres podran fer cursos de: lampista, caixer/a, reposador/a, mosso/a de magatzem, depenent/a, cambrer/a de pisos, …

  Les empreses són protagonistes d’aquests programes, aquelles que estiguin interessades en contractar accediran a una subvenció a la contractació de fins a 655.20 €/mes durant 6 mesos. L’empresa es pot acollir a diferents modalitats contractuals i realitzar jornada completa o parcial. Aquests ajuts a la contractació són compatibles amb incentius fiscals i altres tipus de bonificacions contractuals.

  Prèviament a la contractació hi ha la possibilitat que els joves realitzin pràctiques en empreses.

  Apostar per fórmules de col·laboració públic-privat, com els Programes Joves per l’Ocupació i FEM Ocupació, suposa un impacte directe sobre la crisi, ja que la petita i mitjana empresa es beneficia d’uns ajuts a la contractació, que li permet a curt i mitjà termini poder plantejar-se nous objectius empresarials.

  Els joves i les empreses interessades poden contactar amb Grameimpuls al carrer Rafael Casanova, 40 de dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00 i divendres de 9.00 a 14.00 i si o prefereixen a través del telèfon 934 661 565 o al correu electrònic intermediació@grameimpuls.cat. També a través de la nostra pàgina web, www.grameimpuls.cat

  El programa Joves per l’Ocupació es desenvolupa en el marc de Garantia Juvenil, que és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil i està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu. Tant el programa Joves per l’Ocupació com FEM Ocupació també estan finançats pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionats per l’empresa municipal Grameimpuls. 

  Etiquetes:

  COMPARTEiX EN XARXES

 • Notícies relacionades

  La propera formació empresarial estarà dedicada a la risoteràpia

  El taller s’impartirà el dimarts 31 de gener en modalitat presencial

  Les bones pràctiques a l’empresa centren la propera formació empresarial

  El taller s’impartirà els dies 31 de gener i 2 i 6 de febrer en format virtual

  El punt Reempresa de Santa Coloma celebra enguany el seu desè aniversari

  Durant aquesta dècada s'ha acompanyat en el relleu de més de 100 negocis