actualitat

 • 1 | 12 | 2010
  L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de Grameimpuls ha impulsat la contractació de 21 persones del municipi amb discapacitat física i/o psíquica i malalts mentals, en el Pla Extraordinari d’Ocupació Local – Projecte Impuls- de noves tecnologies de la informació i la comunicació.
   

  L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de la Societat Municipal Grameimpuls ha impulsat la contractació d’un total de 21 persones del municipi amb discapacitat física i/o psíquica i malalts mentals, en el Pla Extraordinari d’Ocupació Local – Projecte Impuls- de  noves tecnologies de la informació i la comunicació, més en concret de digitalització de documents. Els treballadors/res s’han contractat per un període de 6 mesos i han realitzat un total de 100 hores de formació, en l’àrea de les noves tecnologies. La Fundació Tallers de Catalunya, centre especial de treball, col·labora amb Grameimpuls en els desenvolupament de l’activitat diària d’aquest projecte. 

  L’objectiu d’aquesta contractació seria l’adquisició d’experiència i formació en el camp de les noves tecnologies i posteriorment l’afavoriment en la inserció laboral a l’empresa ordinària d’aquest col·lectiu.
   
  Etiquetes:

  COMPARTEiX EN XARXES

 • Notícies relacionades