actualitat

 • 28 | 02 | 2023

  Torna el programa de Garantia Juvenil d’ajuts per al jovent emprenedor

  La subvenció està adreçada a joves d’entre 16 i 29 anys que iniciïn el seu propi projecte empresarial

  El programa de Garantia Juvenil tornarà a oferir aquest any ajuts adreçats als i les joves d’entre 16 i 29 anys que vulguin emprendre el seu negoci. Aquest programa té com a objectiu garantir uns ingressos mínims a la persona jove emprenedora a l’inici de la seva activitat empresarial, a través de la concessió d’una subvenció.

  Per poder sol·licitar-la, cal estar inscrit/a prèviament a com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i alhora realitzar la inscripció al programa Garantia Juvenil en situació d’inscrit/a beneficiari/ària. Des de l’any 2013, s’han concedit subvencions de fins a 13.510€ per a joves inscrits en Garantia Juvenil que compleixin els requisits de les convocatòries. Per a aquest any, es preveu que aquest import sigui, fins i tot, superior, atesa la pujada del salari mínim interprofessional.

  Més de 400 persones joves ateses

  Des de 2013, Grameimpuls ha atès 770 persones joves menors de 30 anys en accions d’assessorament o seguiment de projectes empresarials. Les persones interessades a rebre més informació o acompanyament en la sol·licitud d’aquest ajut poden adreçar-se presencialment al Servei de Foment Empresarial (av. de la Generalitat, 99-101), trucar al 93 466 52 24 o bé escriure un correu electrònic a sfe@grameimpuls.cat.

  COMPARTEiX EN XARXES

 • Notícies relacionades