actualitat

 • 11 | 11 | 2022

  Últimes places per participar al FPO Dual

  El programa, adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, ofereix formació en els àmbits de la restauració, la gestió administrativa i la lampisteria

  Últimes places per participar al FPO Dual, un programa a joves d’entre 16 i 29 anys en situació d’atur. L’objectiu del programa, que a Santa Coloma ofereix formació en els àmbits de la restauració, la gestió administrativa i la lampisteria, és facilitar al col·lectiu de joves l’adquisició de competències professionals per millorar el seu accés al mercat laboral.

  Les especialitats d’hostaleria s’impartiran a l’Escola de Restauració (ERESC). En concret, s’hi oferiran els cursos d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar  (670 hores) i el de Servei de bar i cafeteria (680 hores).

  Al Centre de Formació Marie Curie s’impartiran les especialitats d’Operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica i muntatge i manteniment d’instal·lacions de climatització i ventilació-extracció (630 hores) i Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents (670 hores). Tots els cursos porten associats un contracte laboral per a la formació en alternança d’un any.

  Podeu consultar els requisits d’accés aquí. La formació està pendent d’aprovació, però està previst que s’iniciarà a final del 2022 o principi del 2023. Més informació al 93 466 15 65.

   

  COMPARTEiX EN XARXES

 • Notícies relacionades