BUTLLETÍ Núm 1 - Gener 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aquí

 
Notícia destacada

Es posa en marxa el programa "Treball als barris" per a l´any 2009

El Servei d'Ocupació de Catalunya i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet financen amb 1.812.728 € els programes d'ocupació que complementen les actuacions que es realitzen en la intervenció integral de la Serra d'en Mena del Pla de Barris.

Els objectius de les accions són el d’afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció i millora de la qualificació professional.

[més]

 


Més notícies

Conveni de col·laboració CIRE

El Sr. Joan Carles Mas i Bassa, president de la Societat Municipal Grameimpuls i el Sr. Adolf Cabruja i Martínez, gerent del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), han signat un conveni de col.laboració amb la finalitat de promoure la reinserció social de les persones sentenciades a penes i mesures penals privatives de llibertat.

Grameimpuls ha atès 318 projectes empresarials durant l'any 2008

Més de 400 persones emprenedores, amb 318 iniciatives d’autoocupació, es van assessorar al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, SA al llarg de l'any 2008.

El perfil tipus d’emprenedor/a ha estat molt similar al d’anys anteriors: home, al voltant dels 35 anys, colomenc i aturat de curta durada o treballador assalariat. Tanmateix, es consolida respecte els resultats d’altres exercicis, que un percentatge significatiu dels projectes siguin liderats per persones estrangeres.

[més]

Regulació en l'horari de venda de begudes alcohòliques

El dilluns 26 de gener va ser aprovat pel Ple Municipal de l'Ajuntament de Santa Coloma un decret on es regula la limitació de l'horari de venda de begudes alcohòliques.

Queda prohibida la venda de begudes alcohòliques a partir de les 22.00 hores i fins les 7 hores en aquells establiments de venda personalitzada o en règim d'autoservei, la superfície dels quals no sigui superior a 150 metres quadrats, i sempre que: d'una banda, els titulars dels mateixos siguin petites o mitjanes empreses i a més a més tinguin una oferta orientada exclusivament a productes de compra quotidiana d'alimentació.

[més]

 
 
Empresa i comerç
 
  L'ICO obre dos línies noves de finançament per a autónoms i petites empreses.
  L'Estat millora l'ajut de la capitalització de l'atur.
Festius comercials obertura autoritzada.
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí