BUTLLETÍ Núm 10 - Novembre 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Notícia destacada

Taula de Comerç intercultural

La constitució de la Taula de Treball per al Foment de l’Associacionisme i les Bones Pràctiques Comercials va contar amb la presència de Núria Parlon, alcaldesa de Santa Coloma de Gramenet i amb la participació de representants politics i tècnics de l'Ajuntament, representants d'associacions de comerciants i comerciants nou vinguts a la ciutat.

 

 


Més notícies

Conveni de tramitació de microcrèdits

L'Ajuntament i Microbank (La Caixa) signen un conveni de col·laboració per afavorir el finançament de nous projectes empresarials a través de microcrèdits.

Els microcrèdits són petits préstecs dirigits a persones emprenedores amb idees de negoci viables, amb possibilitats d’èxit, però sense garanties o avals que permetin l’obtenció de línies de finançament ordinàries

[més]

 

Programa SEFED de Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives. Vint anys innovant
Fa 20 anys que Grameimpuls organitza i gestiona les accions formatives del programa SEFED. Mitjançant la simulació d’empreses, els i les alumnes participants es formen a les diferents àrees de gestió de l’empresa com són Recursos Humans, Comptabilitat i Compres.

Grameimpuls ha organitzat 80 cursos de formació i ha format a 1360 ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma de Gramenet.

[més]

 

L’any 2009, el 46% de les persones participants al programa PEMO han trobat feina

L’objectiu general del programa PEMO (Programa Experimental en Matèria d’Ocupació “Santa Coloma insert@”) consisteix en assolir el 35% d’inserció laboral de les persones participants.

Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. En l’edició de l’any 2008-2009 es va aconseguir que el 46% de les persones participants foren contractades per un període igual o superior als 6 mesos.

[més]

 
Empresa i comerç
 

Com aconseguir vendre on line a curt termini. Una nova via per fer negoci
El passat dia 26 de novembre, Grameimpuls, SA va organitzar una sessió formativa sobre Com aconseguir vendre on line a curt termini. [més]

Els Mercats Municipals de Santa Coloma de Gramenet amb el Programa d’Aliments
L’objectiu és assolir la participació dels mercats colomencs a través d’una campanya de donació d’aliments, per part dels clients i dels paradistes dels mercats. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí