Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
Twitter LinkedIn Facebook Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 100 - ESPECIAL Dona
IGUALTAT, OPORTUNITATS I PERSPECTIVA DE GÈNERE IGUALTAT, OPORTUNITATS I PERSPECTIVA DE GÈNERE

Durant la programació 2017 es prioritzarà de forma específica a les dones que pateixen o han patit violència de gènere, dones majors de 45 anys, aturades de llarga durada, dones monoparentals i joves.

Grameimpuls compta amb un programa específic adreçat a més de 300 dones i en el que es realitzaran píndoles formatives lligades a les necessitats sociolaborals del col·lectiu, així com itineraris d’inserció laboral. El treball per a l’eradicació de la feminització de la pobresa passa necessàriament per la igualtat de gènere i d’oportunitats vers les dones, millorant la seva ocupabilitat i les condicions d’accés al treball.

[+info]

EMPRENEDORIA EN FEMENÍ EMPRENEDORIA EN FEMENÍ

Les dones emprenedores assessorades per Grameimpuls van constituir en 2016 un total el 38% de les empreses creades amb suport del Servei de Foment Empresarial.

Segons el darrer estudi elaborat per la XARXA GEM 2015 (Global Enterpreneurship Monitor), la taxa d'activitat emprenedora femenina augmenta un 10% arribant al 5% en el nostre país. Entre les economies basades en la innovació, la nostra Taxa d'Activitat Emprenedora (TEA) és inferior a la mitjana, però està per sobre de països com Alemanya, Itàlia o Noruega.

[+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí