Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 101 - Març 2017
PLA D’ACTUACIÓ GRAMEIMPULS 2017
PLA D’ACTUACIÓ GRAMEIMPULS 2017

Potenciar l’ocupació serà com sempre el principal objectiu del pla d’actuació d’enguany de Grameimpuls que es desenvoluparà en base a dos eixos d’acció.

En primer lloc promoure l’ocupació de qualitat amb igualtat d’oportunitats amb formació i orientació, i en segon terme, enfortir el teixit empresarial, i també promocionar i impulsar l’economia social i solidària.

Més informació

433 PERSONES ES CONTRACTARAN A TRAVÉS DELS DIFERENTS PLANS D’OCUPACIÓ
433 PERSONES ES CONTRACTARAN A TRAVÉS DELS DIFERENTS PLANS D’OCUPACIÓ

L’empresa municipal Grameimpuls, contractarà durant l’any 2017, 433 persones en situació d’atur, en el marc dels diferents programes d’experienciació laboral (Plans d’Ocupació).

S’estan realitzant diferents processos de selecció en els que poden participar les persones en situació d’atur i sempre que reuneixin les condicions d’accés dels diferents programes.

Més informació

PRÀCTIQUES D’HOSTALERIA EN EMPRESES
PRÀCTIQUES D’HOSTALERIA EN EMPRESES

Més de 350 alumnes dels cursos de formació ocupacional i de l’acord marc d’hostaleria, realitzaran pràctiques en empreses.

Les pràctiques en empreses són una oportunitat per a les persones que estan en formació, ja que els hi permet posar a la pràctica els coneixements adquirits durant el seu període formatiu a l’aula o taller.

Més informació

BESÒS CREATIU: ITINERARI D’INNOVACIÓ I CREATIVITAT PER A EMPRESES I PERSONES EMPRENEDORES
BESÒS CREATIU: ITINERARI D’INNOVACIÓ I CREATIVITAT PER A EMPRESES I PERSONES EMPRENEDORES

Grameimpuls, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, oferirà aquest programa amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Les places són limitades, només un màxim de 20 projectes podran beneficiar-se d’aquest programa i l’acceptació es realitzarà en funció a les potencialitats dels mateixos.

Més informació

L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA
L'Actualitat de l'emprenedoria colomenca

EL FRAU FISCAL. Una infracció tributària és una acció voluntària per manipular el càlcul del deute tributari, sempre que la incidència del deute derivat de la infracció en relació amb la base de la sanció sigui superior al 10 per cent.[Més informació]

ASPECTES QUE S’HAN DE TENIR EN COMPTE A L'HORA D'EMPRENDRE AMB FRANQUÍCIA. Emprendre amb franquícia, pot resultar ser una bona opció per iniciar un negoci com a autònom. [Més informació]

S’INCREMENTA L’OCUPACIÓ EN COOPERATIVES I SOCIETATS LABORALS. Segons la Direcció General del Treball Autònom, Economia Social i Responsabilitat Social Empresarial, a finals de 2016, hi havia 379.051 ocupats en Cooperatives i Societats Laborals. [Més informació]

EL TRASPÀS DE NEGOCI: ASPECTES QUE S’HAN DE TENIR EN COMPTE. Un bon anàlisi del projecte a reemprendre és bàsic per encertar amb l’elecció. S’ha de fer un primer plantejament amb els següents consells. [Més informació]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Facebook  GR Twitter GR LinkedIn GR Youtube GR Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls