Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 102 - Abril 2017
Jornada sobre cooperativisme i economia social
Jornada sobre cooperativisme i economia social

El passat 25 d’abril va tenir lloc una jornada sobre cooperativisme i economia social a la biblioteca del Fondo de Santa Coloma. L’acte, organitzat per Grameimpuls, va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Núria Parlon i del primer tinent d’alcaldessa, Esteve Serrano.

A la jornada, que s’emmarca en el Programa d’Ateneus Cooperatius 2017, també van participar el president de la Federació de Cooperatives de Treball, Perfecto Alonso i l’impulsor de la cooperativa La Ciutat Invisible, Ivan Miró.

Més informació Video-reportatge

Arrenca l'Espai de Recerca Activa
Arrenca l'Espai de Recerca Activa

La societat municipal Grameimpuls inicia el programa Espai de Recerca Activa on podran participar 125 persones en situació d’atur.

Aquest espai posa a disposició de les persones participants, assessorament, recursos i eines que els permeti millorar la seva recerca de feina autònoma i planificada per tenir més possibilitats d’incorporació a una oferta de treball.

Més informació

Formació per millorar la productivitat personal
Formació per millorar la productivitat personal

L’activitat està orientada a les persones que estan molt disperses donat el nivell d’estímuls al que estan sotmeses o al volum de feina que han de gestionar diàriament.

L’activitat tindrà lloc el proper dijous 25 de maig (de 16.00 a 20.00 hores) al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L’assistència serà gratuïta prèvia inscripció, ja que les places són limitades.

Més informació Inscripcions

Projecte d'acompanyament personalitzat a la inserció per a joves
Projecte d'acompanyament personalitzat a la inserció per a joves

La societat municipal Grameimpuls posa en marxa el projecte REACTIV@NT dirigit a 40 joves de 16 a 30 anys on poden participar d’un procés personalitzat d’acompanyament i suport.

El programa els ajudarà a identificar quins són els seus interessos i motivacions, orientar les seves trajectòries educatives-formatives i de futur professional i executar el seu propi projecte vital i professional amb una oferta de serveis flexible i adaptada a les seves necessitats, per tal d’inserir-se en el món laboral o bé retornar al sistema educatiu.

Més informació

L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA
L'Actualitat de l'emprenedoria colomenca

EL CONSUM RESPONSABLE I LA PIME.Cada vegada més, l'empremta ecològica i social de les empreses condiciona les decisions dels clients.[Més informació]

INBOUND MARKETING. L’Inbound marketing atreu a més usuaris a la pàgina web del teu negoci a través d'estratègies menys intrusives i amb continguts d'interès per a ells. [Més informació]

CROWDFUNDING O MICROMECENATGE. El crowdfunding és en una de les formes de finançament alternatiu als mètodes tradicionals per crear i donar suport el creixement dels projectes empresarials. [Més informació]

¿COM CREAR LA TEVA EMPRESA AMB LA MÍNIMA INVERSIÓ POSSIBLE? Lean Startup és una metodologia adequada per crear el teu negoci en entorns canviants i amb incertesa.. [Més informació]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Facebook  GR Twitter GR LinkedIn GR Youtube GR Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls