Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 103 - Maig 2017
Torna el Casal Cuina’t l’estiu
Torna el Casal Cuina’t l’estiu

Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració, organitza la quarta edició d'aquest casal, que enguany es realitzarà a l’edifici Canigó del recinte Torribera.

El casal de cuina se celebrarà del 26 de juny al 21 de juliol en horari de 9 a 15 hores i està adreçat a infants i joves d’entre 8 i 15 anys. Cuina’t l’estiu serà la primera activitat que es realitzi a les noves instal·lacions de l’Escola de Restauració, que estarà en ple rendiment al setembre, coincidint amb l’inici de curs.

Més informació Inscripció

Taxa de supervivència empresarial
Taxa de supervivència empresarial per sobre de la mitjana

Les empreses creades el 2013 amb l’assessorament de Grameimpuls mostren, al cap de tres anys, una taxa de supervivència del 60,7%, segons un estudi de la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’un índex superior al de la mitjana de la comarca (55,9%) i al de la demarcació de Barcelona (58,9%). A més, l’informe revela que aquestes empreses tenen de mitjana 1,7 treballadors i una facturació anual de 53.158€.

Més informació

Arrenca el programa Impulsa l’Ocupació
Arrenca el programa Impulsa l’Ocupació

Està adreçat a persones aturades de llarga durada majors de 30 anys i els ofereix un procés personalitzat d’acompanyament i suport.

En el marc del programa es treballaran les potencialitats dels participants, a través de la realització d’actuacions de tutorització, orientació, coneixement i exploració de l’àmbit laboral, formació i inserció, sempre ajustades a les necessitats de cada persona.

Més informació

Formació sobre cooperativisme adreçada a gestories
Formació sobre cooperativisme adreçada a gestories

A la sessió, s'explicaran els processos de constitució, els recursos i les ajudes disponibles, així com els règims fiscal, econòmic i laboral d'aquest tipus d'empreses.

L'activitat tindrà lloc el proper 18 de maig (de 18 a 20 hores) al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (av. Generalitat, 99-101). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció, ja que les places són limitades.

Més informació Inscripció

L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA
L'Actualitat de l'emprenedoria colomenca

LES OPERACIONS INTRACOMUNITÀRIES. Els intercanvis comercials intracomunitaris estan regulats per una normativa específica que afecta a exportadors i importadors.[Més informació]

COM LLENÇAR LA TOVALLOLA D’AUTÒNOM? Per tal de donar de baixa la seva activitat econòmica, un treballador autònom ha de tramitar correctament una sèrie de requisits administratius. [Més informació]

EL FONS DE COMERÇ DE L'EMPRESA. Una de les parts més valuoses d'un negoci són els seus elements intangibles. [Més informació]

COM GESTIONAR I DONAR DIFUSIÓ A L’OBERTURA DEL TEU NEGOCI? L’obertura d’un negoci és el pas més important per aconseguir causar una gran impressió als teus potencials clients. [Més informació]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Facebook  GR Twitter GR LinkedIn GR Youtube GR Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls