Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 105 - Juny 2017
El ‘Pavelló B’ serà un centre de formació ocupacional
El ‘Pavelló B’ serà un centre de formació ocupacional

L’antic equipament sanitari es convertirà en un centre adreçat a la formació ocupacional de persones en situació d’atur, que gestionarà Grameimpuls.

El Museu Torre Balldovina va acollir, el passat 31 de maig, la signatura del conveni entre la Fundació Privada Hospital de l’Esperit Sant (FHES) i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, per la cessió d’ús de l’històric ‘Pavelló B’. L’espai es rehabilitarà i serà un centre adreçat a la formació ocupacional de persones en situació d’atur, que gestionarà Grameimpuls.

Més informació

Ajuts municipals a l'autoocupació
Ajuts municipals a l'autoocupació

L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de Grameimpuls, destinarà 298.714 euros en subvencions a persones que es troben en situació de desocupació i decideixin emprendre.

Aquesta convocatòria d’ajuts podrà cobrir, entre altres, la quota d’autònoms dels sis primers mesos, la taxa municipal de llicències d’obres, la d’obertura de l’establiment, el cost tècnic o projecte de negoci expedit per un/a arquitecte/a o enginyer/a (amb un màxim de 1.000 €) o els costos de la gestoria per iniciar l’activitat.

Més informació

Comença la quarta edició de 'Cuina’t l’estiu'
Comença la quarta edició de 'Cuina’t l’estiu'

Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració, organitza un any més el casal dedicat a la cuina i a les activitats de lleure.

El passat 26 de juny, va començar la quarta edició del casal Cuina’t l’estiu. Fins a final de juliol, la trentena d’infants i joves que hi participen aprendran a elaborar plats amb diferents tipus d’aliments, a posar en pràctica tècniques bàsiques de cuina, així com a elaborar receptes internacionals.

Més informació

Alumnes de l’ERESC, becats per fer pràctiques a Itàlia
Alumnes de l’ERESC, becats per fer pràctiques a Itàlia

Quatre persones que s’han format en Sommelieria amb Grameimpuls realitzaran una estada d’un mes a Calàbria, gràcies al programa de mobilitat Erasmus +.

Els i les participants viatjaran a la regió italiana, famosa per la seva vocació agrícola i gastronòmica i realitzaran les pràctiques a dos cellers i un restaurant del municipi de Rossano Calabro. Aquestes pràctiques es realitzen en el marc del programa Erasmus +, becat per la Comissió Europea.

Més informació

Formació empresarial del segon semestre
Formació empresarial del segon semestre

La programació de la formació de juliol a desembre, adreçada a persones emprenedores i empresàries, ja està en marxa.

Les accions són gratuïtes i serveixen per millorar les competències i habilitats, així com per fer contactes amb altres professionals. La primera sessió del segon semestre està programada per a l’11 de juliol i està dedicada a la comunitat social Linkedin.

Més informació

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Facebook  GR Twitter GR LinkedIn GR Youtube GR Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls