Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 106 - Juliol 2017
Inauguració de l’Escola de Restauració al pavelló Canigó
Inauguració de l'Escola de Restauració al pavelló Canigó

El nou equipament, gestionat per Grameimpuls, oferirà cursos de formació ocupacional, per a professionals i per a persones aficionades a la cuina.

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, van inaugurar el passat 15 de juliol la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), ubicada al pavelló Canigó del Recinte Torribera. El nou edifici, de 1.400 m2, disposa de restaurant, sala per a l’especialitat de sommelieria, dues sales per a classes teòriques, dues cuines, una sala de cafeteria-bar i un hort propi.

Més informació Video-reportatge

Fer classe entre raïms
Fer classe entre raïms

Quatre alumnes de l’Escola de Restauració inicien formació a la regió italiana gràcies al programa Erasmus+.

La Mari Carmen Ordoño, la Diana Juárez, en David Cobo i en Toni Fernández ja són a Calàbria, on faran una estada de pràctiques en el marc del programa Erasmus+. La formació, d’un mes de durada, els permetrà aplicar els coneixements que van adquirir en el curs de Sommelieria que van realitzar a Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració.

Més informació

Balanç del primer semestre
Comença la quarta edició de 'Cuina’t l’estiu'

Grameimpuls orienta prop de 4.000 persones entre gener i juny, segons les dades de seguiment del pla d'actuació.

El nombre de persones ateses per Grameimpuls durant el primer semestre de l’any arriba a les 4.000, segons les dades que recull el seguiment del pla d’actuació de l’empresa municipal. En el mateix període, s’han prospectat 1.399 empreses i s’han assessorat 180 projectes empresarials, liderats per 232 persones, entre d’altres accions.

Més informació

Bona acollida dels cursos a la fresca de la UNED
Bona acollida dels cursos a la fresca de la UNED

L’èxit de participació d’aquesta edició, la primera que es fa a Santa Coloma, garanteix la seva continuïtat.

La primera edició dels Cursos a la fresca que ha organitzat la UNED de Santa Coloma ha tingut molt bona acollida. Prop d’una vintena d’alumnes han participat en el curs 'Iniciació a les tècniques d’intervenció cognitives-conductuals' que s’ha impartit durant el mes de juliol. L’èxit de participació assegura la seva continuïtat l’estiu vinent.

Més informació

Excel·lent a la formació empresarial
Excel·lent a la formació empresarial

Les activitats formatives del primer semestre, organitzades pel Servei de Foment Empresarial, han obtingut una nota mitjana de 9,1.

Les activitats formatives que el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls ha organitzat aquest primer semestre han obtingut una qualificació d’excel·lent, segons l’enquesta de satisfacció realitzada entre l’alumnat que hi ha assistit. Els usuaris i les usuàries del servei destaquen els continguts pràctics, així com el perfil dels formadors i les formadores.

Més informació

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Facebook  GR Twitter GR LinkedIn GR Youtube GR Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls