Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 107 - Setembre 2017
Conveni de col·laboració amb la UB
Conveni de col·laboració amb la UB

L’acord contempla el desenvolupament de nous projectes de formació i transferència de coneixement en l’àmbit de l’agroalimentació i la gastronomia.

L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, i la Universitat de Barcelona (UB) han signat un acord de col·laboració per impulsar projectes de formació i coneixement en matèria d’agroalimentació i gastronomia. L’acord permetrà l’alumnat, professorat i investigadors/res, tant del Campus de l’Alimentació de Torribera, com de l’Escola de Restauració – gestionada per Grameimpuls –, compartir espais i crear sinèrgies.

Més informació

Places lliures per formar-se com a auxiliar administratiu/va
Places lliures per formar-se com a auxiliar adminitratiu/va

El termini d’inscripcions per al curs en activitats de gestió administrativa del programa SEFED, que es realitzarà a la Ginesta, ja està obert.

Obert el termini d’inscripcions per al curs de certificat de professionalitat de nivell II en activitats de gestió administrativa del Programa d’Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED). La formació, que es realitzarà a La Ginesta, està adreçada a persones que es troben en situació d’atur inscrites al SOC. Les sol·licituds s’han de tramitar a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40).

Més informació

Ja es poden tramitar els ajuts a la creació d’empreses
Comença la quarta edició de 'Cuina’t l’estiu'

El Servei de Foment Empresarial ajudarà les persones interessades a presentar la documentació necessària.

El termini per presentar les sol·licituds a la creació d’empreses ja està obert. Les persones interessades s’hauran d’adreçar al Servei de Foment Empresarial (Av. de la Generalitat, 99-101), on se’ls assessorà i ajudarà a presentar la documentació necessària per optar a la subvenció. La convocatòria estarà oberta fins al 30 de març de 2018.

Més informació

Obert el període de matriculació a la UNED de Santa Coloma
Alumnes de l’ERESC, becats per fer pràctiques a Itàlia

Enguany s’ofereixen els graus de Psicologia, Educació Social, Pedagogia, Dret, Treball Social, el curs d’accés per a persones majors de 25 i 45 anys i anglès.

La seu de la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) de Santa Coloma ha obert el termini de matriculació per al curs 2017-2018. Per aquest any, s’ofereixen els graus de Psicologia, Educació Social, Pedagogia, Dret, Treball Social i el curs d’accés per a persones majors de 25 i 45 anys, així com els nivells A1, A2, B1 i B2 d’anglès. La realització de la matrícula es tramitarà de manera online, a través de la pàgina de la UNED (www.unedbarcelona.es).

Més informació

Torna el Passió per la cuina
Formació empresarial del segon semestre

La nova Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), acull l’edició de tardor d’aquest curs, que està adreçat a persones aficionades a la cuina.

Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), organitza una tardor més el curs Passió per la cuina, adreçat a persones aficionades. Les sessions es realitzaran a l’edifici Canigó, la nova seu de l’ERESC, i tindran lloc del 5 d’octubre al 30 de novembre.

Més informació

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Facebook  GR Twitter GR LinkedIn GR Youtube GR Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls