Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 108 - Octubre 2017
Santa Coloma, municipi cooperatiu
Santa Coloma, municipi cooperatiu

L’Ajuntament de Santa Coloma ha formalitzat la seva adhesió al programa que impulsa la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

El passat 6 d’octubre, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Perfecto Alonso, van signar l’adhesió al programa Municipi Cooperatiu. Es tracta d’una iniciativa que pretén fomentar un model empresarial més igualitari i sostenible. L’empresa municipal Grameimpuls serà l’encarregada de desplegar el programa d’actuacions.

Més informació

Nova convocatòria de plans d’ocupació
Nova convocatòria de plans d'ocupació

Un total de 114 persones de Santa Coloma que es trobaven en situació d’atur es beneficiaran d'aquesta darrera oferta laboral.

Un total de 114 persones inicien les properes setmanes el seu contracte laboral en el marc de diversos projectes de plans d’ocupació. La millora dels serveis a les persones i de la via pública, així com el foment de les noves tecnologies són els àmbits més destacats en aquesta nova convocatòria.

Més informació

Formació ocupacional a l’Escola de Restauració
Formació ocupacional a l'Escola de Restauració

L'empresa municipal Grameimpuls, través de l’ERESC, ofereix aquest curs vuit especialitats formatives.

El període d’inscripcions per als cursos de formació ocupacional de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) ja està obert. Sommelieria, Cuina, Direcció en restauració, Serveis de restaurant i Serveis de bar i cafeteria són les especialitats que s’ofereixen aquest any. Els cursos formen part de l’Acord marc, un projecte que té com a objectiu afavorir la inserció laboral de persones en atur, mitjançant la millora de la seva ocupabilitat.

Més informació

Grameimpuls se suma a l’Open House
Grameimpuls se suma a l'Open House

Unes 150 persones visiten l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) i la vinya d’en Sabater en el marc del festival d'arquitectura.

Grameimpuls s’ha sumat al festival d’arquitectura Open House. Ho ha fet aquest diumenge 22 d’octubre, quan ha obert les portes de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) i la vinya d’en Sabater. En total, han passat per ambdós espais unes 150 persones.

Més informació

Arriba la programació formativa de novembre
Arriba la programació formativa de novembre

'Com crear una botiga en línia' i 'Normativa i responsabilitat de les pàgines web i botigues en línia' són les sessions previstes per aquest mes.

Obert el termini d’inscripció per a la formació empresarial del mes de novembre, que estarà dedicada a la normativa del negoci de venda per internet. Com crear una botiga en línia i Normativa i responsabilitat de les pàgines web i botigues en línia són les sessions previstes. Els cursos, que duraran 2 i 8 sessions respectivament, es realitzaran al Centre d’Empreses Can Peixauet (av. de la Generalitat, 99-101) i són gratuïtes.

Més informació

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Facebook  GR Twitter GR LinkedIn GR Youtube GR Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls