Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 109 - Novembre 2017
Aprovat inicialment el pressupost de Grameimpuls
Santa Coloma, municipi cooperatiu

És de 10 milions d'euros per al 2018, 1,1 milions d'euros més que l'exercici actual.

El pressupost de Grameimpuls per al 2018 és de 9,98 milions d’euros, 1,1 milions d’euros més que aquest any. Algunes de les partides que més augmentaran seran les destinades a enfortir el teixit empresarial i millorar l’ocupabilitat. La proposta de pressupost es va aprovar de manera inicial al ple del passat 6 de novembre i estarà un mes en exposició pública.

Més informació

Nova programació de formació ocupacional
Nova convocatòria de plans d'ocupació

Grameimpuls publica l’oferta de cursos del programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) adreçada prioritàriament a persones desocupades.

Grameimpuls publica la nova oferta de cursos del programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP). En aquesta convocatòria s’ofereixen una vintena de cursos subvencionats relacionats amb les següents especialitats: administració i gestió, comerç i màrqueting, instal·lacions i manteniment, serveis socioculturals i a la comunitat, electricitat i electrònica i energia i aigua.

Més informació

Arrenca el ‘Degusta al Canigó'
Formació ocupacional a l'Escola de Restauració

Una vintena de joves inicien aquest mes de novembre l’itinerari formatiu que els permetrà obtenir el Certificat de Professionalitat de nivell 1 de dues especialitats.

Una vintena de joves han iniciat aquest mes de novembre l’itinerari formatiu Degusta al Canigó a la nova Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). La formació els permetrà obtenir el Certificat de Professionalitat (CP) nivell 1 en les especialitats d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar. Degusta al Canigó té com a objectiu qualificar professionalment en un entorn de treball real joves del territori i afavorir la seva inserció en el mercat laboral.

Més informació

Un 50% d’inserció a l’Espai de Recerca de Feina
Grameimpuls se suma a l'Open House

La meitat dels i les participants que han passat en la darrera convocatòria d’aquest programa han trobat feina.

Un total de 130 persones han passat per l’Espai de Recerca de Feina en la darrera convocatòria. D’aquestes, la meitat ja han trobat feina. El recurs té com objectiu promoure la recerca organitzada i sistemàtica de feina, per tal de preparar la incorporació al mercat de treball de les persones usuàries. L'Espai de Recerca de Feina està ubicat a les oficines centrals de Grameimpuls - Can Xiquet (c. Rafael Casanova, 40).

Més informació

Arriba la programació empresarial del mes de desembre
Arriba la programació formativa de novembre

Grameimpuls tanca la formació del segon semestre amb la sessió formativa ‘Treballem molt per guanyar poc!’.

El Servei de Foment Empresarial acull el proper 13 de desembre la sessió Treballar molt per guanyar poc!, la darrera sessió formativa del segon semestre. L’objectiu del taller, que es realitza en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, és oferir als i les participants eines per treure més profit dels seus negocis. La sessió té una durada de 4 hores, de 15.30 a 19.30 hores.

Més informació

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Facebook  GR Twitter GR LinkedIn GR Youtube GR Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls