BUTLLETÍ Núm 11 - Desembre 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Notícia destacada

GRAMEIMPULS únic Centre acreditador del Barcelonès Nord

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya reconeix oficialment a GRAMEIMPULS com centre col•laborador per a l'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

[més]

 

 


Més notícies

L’Observatori Socioeconòmic, una eina a l’abast de tothom


Grameimpuls elabora l’Observatori Socioeconòmic de la ciutat amb l’objectiu d’oferir informació actualitzada sobre les principals magnituds econòmiques del municipi colomenc.

Després de més d’una dècada d’experiència en l’elaboració de l’Observatori del Mercat de Treball, l’actual Observatori Socioeconòmic significa posar a disposició dels ciutadans i ciutadanes, i dels principals agents econòmics de la ciutat una important font d’informació i consulta respecte els aspectes més destacats de l’economia del municipi.

[més]

 

GRAMEIMPULS amb l’economia cooperativa

El passat dilluns es va portar a terme a Can Xiquet un seminari introductori sobre economia cooperativa dirigit a professionals de l’assessorament empresarial.

Des de GRAMEIMPULS s’ha encetat un programa de foment de l’economia social que té com a principal objectiu el recolzament de projectes que apostin per aquest model d’empresa.

[més]

 

Espai passió per la cuina

Nou curs de cuina per a persones aficionades a l’Espai Passió per la Cuina de l’Escola de Restauració.

El proper 26 de gener comença un nou curs de cuina per a persones aficionades dins de la programació de cursos de l’Espai Passió per la Cuina per l’any 2010.

[més]

 
Empresa i comerç
 

Les noves propostes econòmiques del govern ja son a sobre la taula.
El passat 27 de novembre, la Ministra d’Economia i Hisenda va presentar l’esborrany de l’avantprojecte de Llei d’Economia Sostenible al Consell de Ministres. [més]

La directiva Bolkestein ja camina.
Amb l’arribada del 2010 termina el període de transposició de la Directiva de Serveis de la Unió Europea. L’objectiu de la coneguda Directiva Bolkestein és liberalitzar el mercat de serveis dels països simplificant els procediments, eliminant barreres administratives i qualsevol tipus de discriminació positiva. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí