Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
BUTLLETÍ Núm. 110 - Desembre 2017
Reunió de treball d’Inform a l’ERESC
Santa Coloma, municipi cooperatiu

El patronat de la Fundació, format per disset ajuntaments, aprova el pla d’actuació per a l’any 2018.

El patronat de la Fundació Inform, format per disset ajuntaments, ha aprovat el pla d’actuació per al 2018. La reunió de treball, que va tenir lloc el dijous 14 de desembre a la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), ha reunit personal tècnic municipal, regidors i regidores i algunes alcaldesses dels ajuntaments que hi formen part, entre elles, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon i la de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido.

Més informació

Santa Coloma lidera el rànquing dels punts Reempresa
Nova convocatòria de plans d'ocupació

Des de l’1 de gener i fins al 30 de setembre d’enguany, Grameimpuls ha acompanyat 14 casos d’èxit.

L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, lidera el rànquing de punts Reempresa de la província de Barcelona al tancament del tercer trimestre. Des de l’1 de gener i fins al 30 de setembre d’enguany, Grameimpuls ha acompanyat 14 casos d’èxit, segons les dades de l’últim termòmetre publicat per la Diputació de Barcelona.

Més informació

Arrenca una nova convocatòria de Treball als barris
Formació ocupacional a l'Escola de Restauració

Aquesta és l’onzena edició que es realitza a Santa Coloma i té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur.

La nova convocatòria del projecte Treball als barris ja està en marxa. Es tracta d’un conjunt de programes d’acompanyament a la inserció, formació i treball i experienciació laboral, que està destinat a la millora social, econòmica i urbana de persones en situació d’atur.

Més informació

Primera verema a la vinya d’en Sabater
Grameimpuls se suma a l'Open House

Els i les alumnes del curs d'Horticultura i Floricultura de la Casa d’Oficis van ser els encarregats de la recollida del raïm.

El passat mes de setembre va tenir lloc la primera verema de la recuperada vinya d’en Sabater. Les persones encarregades de la recollida del raïm van ser els i les joves participants del curs d’Horticultura i Floricultura de la Casa d’Oficis de Grameimpuls.

Més informació Video-reportatge

Balanç positiu de la formació empresarial
Arriba la programació formativa de novembre

El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls tanca la formació empresarial del 2017 amb una valoració mitjana del 9,24.

El Servei de Foment Empresarial ha tancat la formació empresarial del 2017 amb un balanç molt positiu. Al llarg de l’any, s’han programat 15 accions, entre tallers i sessions informatives i d’acompanyament. En total, 179 persones han participat enguany en les diferents sessions que han estat valorades amb un 9,24 de mitjana.

Més informació

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no desitja rebre més aquest butlletí, CLIQUI AQUÍ

Grameimpuls Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Youtube GR LinkedIn GR Twitter GR Facebook  GR