BUTLLETÍ Núm 12 - Gener 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Notícia destacada

Treball als Barris: més facilitats d’accés al món laboral

Amb un pressupost superior a 1,8 milions d'euros es posa en marxa el programa de Treball als Barris de l'any 2010.

El principal objectiu és donar resposta a les necessitats dels colomencs i les colomenques amb més dificultats per accedir al mercat laboral mitjançant la contractació de més de 100 persones en els plans d’ocupació, la formació i el foment de la igualtat d’oportunitats.

[més]

 

 


Més notícies

Es tanca l´edició 2009 de formació empresarial


Enguany, aquesta formació organitzada per Grameimpuls ha comptat amb la presència de més de 110 participants.

L’oferta formativa de l'any 2009 ha volgut incidir en donar les eines necessàries a les empreses en aquells àmbits que més els preocupa en temps de crisi, com cercar majors vendes, gestionar la tresoreria i trobar noves oportunitats de negoci, entre altres.

[més]

 

Augmenta l´activitat emprenedora colomenca

Tot i les dificultats econòmiques, l’emprenedoria colomenca recupera empenta al llarg de 2009.

El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls SA va assessorar 480 persones emprenedores durant l'any 2009, protagonistes d’un total de 372 iniciatives d’autoocupació.

[més]

 

Noves mesures per impulsar l'ocupació, el teixit económic i el desenvolupament social

El passat 17 de desembre el Govern va aprovar un paquet de compromisos destinats a millorar l’ocupació, el teixit econòmic i a afavorir el desenvolupament social a Catalunya.

El gran objectiu d’aquestes mesures és posar la base d’uns nous fonaments per a l’economia catalana, per tal de fer-la més competitiva i eficient, preparada per competir al mercat internacional, i a l’hora fer-ho amb un model econòmic sostenible mediambientalment.

[més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí