BUTLLETÍ Núm 13 - Febrer 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Notícia destacada

Jornada informativa per a les empreses sobre el nou Plan E

L'empresa municipal Grameimpuls organitza una jornada formativa sobre el nou Pla E del Govern, que té com a objectiu acostar el món de la contractació pública a les microempreses.

La jornada, presentada per l’Alcaldessa Nuria Parlón, està adreçada a empreses del sector construcció i instal·lacions, però també a assessories, gestories o consultories que puguin donar serveis d’orientació al primer grup d’empreses.

[més]

 

 


Més notícies

Programa CLARA: una oportunitat d'inserció laboral per a la dona


Per quart any consecutiu, GRAMEIMPULS SA, ha desenvolupat el Programa CLARA. Aquest projecte està subvencionat per l’Instituto de la Mujer (adscrit al Ministerio de Igualdad) i en col·laboració amb el Centre de Informació i Recursos de la Dona de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, Salut i Consum.

Té com a objectiu principal millorar la empleabilitat de les dones amb especials dificultats d’integració social i inserció laboral.

[més]

 

La Mostra Gastronòmica ja està en marxa

Representants de l’hostaleria, de Grameimpuls, SA i de l’Ajuntament ultimen els acords que permetran la celebració d’un dels esdeveniments més esperats pels colomencs i colomenques..

La nostra ciutat tornarà a ser l’escenari de la Mostra Gastronòmica, una fira protagonitzada pels restauradors colomencs. L’espai firal continuarà ubicat a La Rambla de Sant Sebastià i coincidirà amb la celebració de la Dada de Sant Jordi, ja que es portarà a terme durant els dies 23, 24 i 25 d’Abril.

[més]

 

Espai passió per la cuina. Cuina Tradicional

Nou curs de cuina per a persones aficionades a l’Espai Passió per la Cuina de l’Escola de Restauració.

El proper 2 de març comença un nou curs de cuina per a persones aficionades dins de la programació de cursos de l’espai Passió per la cuina per l’any 2010. Aquest nou curs consta de quatre sessions en les quals tindrem l’oportunitat d’aprendre a cuinar i degustar canelons artesanals, coq au vin, espatlla de xai farcida de fruits secs i un dels postres italians per excel·lència, el Tiramisú.

[més]

 
Empresa i comerç
 

Nova linia de subvenció per a petites empreses en el marc de la prevenció i la seguretat laboral: per un lloc de treball segur.
Segon s estudis realitzats pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, l’any passat l’índex d’incidència de sinist rali tat laboral al territori català es va reduir en un 18,2% respecte el 2008. [més]

El Govern modifica la llei de l'impost sobre succecions i donacions en favor de l'emprenedoria i la consolidació empresarial.
Amb data 9 de febrer el Govern de la Generalitat ha aprovat el Projecte de llei de regulació de l'impost sobre successions i donacions.[més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí