BUTLLETÍ Núm 14 - Març 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 

Licitacions, oportunitat de negoci

104 empreses colomenques van participar a les 3 sessions informatives sobre licitacions.

Les sessions informatives tenien per objectiu promoure la participació de les microempreses i les pimes en els processos de licitació del "Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local" de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.
 

Programades per aquest any 52 accions formatives per a 800 persones


630.000 € es destinaran a desenvolupar plans formatius per a la millora de la qüalificiació professional de persones en situació d’atur.

Els cursos estan dirigits a persones majors de 16 anys, preferentment en situació d’atur i que estiguin inscrits en l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya.

[més]

 

VIII Seminari de l’Observatori del mercat de treball i desenvolupament local del Barcelonès Nord

El Seminari anual de mercat de treball del Pacte per l'ocupació i el desenvolupament local del Barcelonès Nord, i del que forma part la nostra ciutat, tractarà el tema “Com sortir de la crisi? Mercat de treball i model productiu”.

L’objectiu del Seminari és reflexionar sobre la situació econòmica i les estratègies de sortida de la crisi, en relació al mercat de treball i el teixit productiu.

[més]

 

IX Fira Internacional d’Empreses Simulades

Els dies 17, 18 i 19 de març, al recinte firal de Barcelona, s’ha desenvolupat la 9a Fira Internacional d’Empreses Simulades en el que ha participat Grameimpuls amb el programa formatiu per a administratius SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitat Educativa).

Més de 100 empreses del conjunt de Catalunya i de la resta de l’Estat Espanyol, així com d’Itàlia, Rússia, Finlàndia, Àustria i Romania, ens hem donat cita per a reproduir les tasques comercials i de relació típiques d’una empresa real.

[més]

 
Empresa i comerç
 

Les persones autònomes que cotitzin per pluriactivitat ja poden sol·licitar la seva devolució abans del 30 d'abril .
La devolució s’efectuarà a instàncies de la persona interessada que té fins el 30 d’abril de 2010 per poder presentar davant de qualsevol administració de la Seguretat Social. [més]

El departament de treball estableix un ajut temporal extraordinari per a persones treballadores autònomes en atur.
Aquesta mesura es troba emmarcada al Projecte Impuls del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, dins les 30 mesures aprovades el passat mes de desembre per tal de millorar l’ocupació i el teixit econòmic. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí