BUTLLETÍ Núm 15 - Abril 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 

Santa Coloma acollirà la IV Mostra Gastronòmica

Els propers 23, 24 i 25 d’abril Santa Coloma acollirà la IV Mostra Gastronòmica que, de nou estarà ubicada en la Rambla de Sant Sebastià, entre el carrer de Marina i de Sant Silvestre.

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha destacat l’esforç realitzat en aquesta quarta edició que evidencia que “continuem apostant per esdeveniments d’aquestes característiques a Santa Coloma per promocionar la restauració i el comerç de proximitat, i també evidencia el creixement de la gastronomia colomenca”.
 

Grameimpuls, SA obre el període d’inscripció pels tallers i sessions de formació empresarial

L’oferta formativa d’enguany té com a principals àrees de coneixement el màrqueting, les finances, les noves tecnologies i les habilitats directives.

Des del mes de maig fins al desembre d’aquest any la nova oferta formativa posarà a l’abast de les microempreses locals i de les persones emprenedores eines per desenvolupar les seves idees de negoci, així com tècniques per millorar les habilitats i competències dels líders d’aquests projectes.

[més]

 

Fira de Sant Ponç


L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet organitza l’edició 2010 de la Fira de Sant Ponç, amb l’objectiu de promocionar productes naturals.

En aquest esdeveniment tenen cabuda tots aquells comerços dedicats a la venda i fabricació de productes naturals i d’elaboració artesanal, ja siguin alimentaris o de jardineria. Així, trobarem una gran quantitat de melmelades, espècies i productes d’herbolari i apicultura.

[més]

 

Cursos de cuina per a persones aficionades

El proper 21 d'abril s'inicia la nova programació de primavera-estiu al nostre Espai Passió per la Cuina, amb dos cursos dirigits a persones aficionades que desitgin ampliar i/o millorar els seus coneixements culinaris.

En aquesta ocasió els cursos consten cadascun de quatre sessions amb un punt de partida comú que és Com muntar un pica-pica amb tapes i aperitius.

[més]

 
Empresa i comerç
 

Nova línia de finançament per a persones emprenedores joves .
El ministre d’Indústria, Turisme i Comerç anuncià el passat 24 de març la posada en marxa d’una nova línia de crèdit destinada a facilitar el finançament a joves empresaris/àries que necessitin préstecs per les seves petites i mitjanes empreses. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí