BUTLLETÍ Núm 16 - Maig 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 
Formació per l´ocupació juvenil, una aposta de futur

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet mitjançant la seva empresa municipal Grameimpuls ofereix una àmplia programació de recursos ocupacionals pels joves colomencs amb l’objectiu de millorar les seves possibilitats per a la incorporació a un lloc de treball.

La nostra ciutat es caracteritza per la seva petjada jove i es per això que un dels objectius en el desenvolupament de polítiques municipals per l’ocupació ha estat el col•lectiu de colomencs i colomenques de 16 a 25 anys.

[més]

 

Ús de xarxes socials en les sessions formatives de GRAMEIMPULS

El passat dijous 6 de maig el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, SA va organitzar una sessió formativa sobre com gestionar el temps amb la singularitat que l'acte podia seguir-se a través del Twitter.

Es van fer un total de 22 aportacions externes, amb una important audiència potencial al trobar-se entre els participants alguns dels més actius de la xarxa amb centenars de seguidors.

[més]

 

Sant Ponç arrela a Santa Coloma


El passat diumenge 16 de maig la plaça de la Vila va acollir la 3ª edició de la fira de Sant Ponç.

L’esdeveniment va comptar amb la participació de 24 estands i 18 expositors, dels quals un 45% eren colomencs. A part dels comerciants i l’Ajuntament, cal destacar novament el paper actiu que diferents entitats civils van desenvolupar al llarg de la celebració de la fira, com per exemple l’associació d’Armènia a Catalunya ARARAT.
 

Inscripcions obertes pel taller "Com tenir clients contents de veritat"

Grameimpuls continua el pla formatiu per persones emprenedores i petites empreses amb un taller de màrqueting.

Si captar nous clients en temps de crisi és important, fidelitzar-los ho és encara més. Conscients d’aquest fet, des de Grameimpuls hem organitzat un taller sobre Com tenir clients contents de veritat.

[més]

Empresa i comerç
 

Alta d'autònom amb un click.
El passat mes de març, es va aprovar un Reial Decret a partir del qual queda regulat l’ús del document únic electrònic (DUE) per poder-se donar d’alta els treballadors autònoms. [més]

Finançament alternatiu per a cooperatives.
Actualment, donada la situació de crisi econòmica, hi ha cooperatives de treball associat que tenen dificultats per obtenir finançament de la banca. [més]

A data 1 de juliol entra en vigor la pujada de l'IVA.
Una de les mesures més importants preses pel Govern amb l’objectiu de millorar les finances públiques ha estat la pujada de l’IVA [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí