BUTLLETÍ Núm 17 - Juny 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 
L’Ajuntament promou l’accés a la banda ampla del polígon Les Valls del Bosc Llarg i Les Canyes

L’únic polígon industrial de Santa Coloma de Gramenet comptarà amb les infraestructures de fibra òptica necessàries per dotar de banda ampla les empreses instal·lades en el polígon i el viver d’empreses Bosc Llarg abans de finals de 2010.

La instal·lació de fibra òptica ja ha estat adjudicada i suposarà que el polígon colomenc sigui dels pocs de Catalunya amb aquest cablejat, que garanteix la possibilitat de banda ampla.

[més]

 

Xarxa orientació, Santa Coloma Insert@

Santa Coloma Insert@, és un nou projecte que posa en marxa la Societat Municipal Grameimpuls.

Aquest projecte està dirigit a persones en situació d'atur, que durant un període de 6 mesos participaran en un itinerari intensiu d'acompanyament a la inserció.

[més]

 

II Jornada de Finançament Empresarial

El proper 6 de juliol, de 19 a 21 hores, a Can Sisteré tindrà lloc una jornada sobre gestió del crèdit, una sessió per conèixer de primera mà què fer amb els impagats.

Aquesta jornada forma part d’un cicle de trobades i accions formatives al voltant del finançament empresarial, aspecte clau per la sostenibilitat del nostre teixit empresarial.

[més]

 

El servei de foment empresarial de Grameimpuls presentarà 10 candidatures al programa PROJECTA´T


El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya vol donar suport a les persones emprenedores d’arreu del territori endegant una iniciativa que aposti pel creixement i la consolidació.

Es tracta del programa PROJECTA’T que serà canalitzat a través de la xarxa INICIA per la creació d’empreses i en el que està previst seleccionar 1.000 candidatures amb la fi de que participin en un itinerari intensiu d’acompanyament, assessorament i formació.
 
Empresa i comerç
 

Inscripcions obertes per la sessió formativa Internet, el Venedor Excel·lent
Continua el pla formatiu per a persones emprenedores i petites empreses amb una sessió de vendes i tecnologia. [més]

Novetats en la lluita contra la morositat en les operacions comercials
El passat 12 de juny el Senat va aprovar la reforma de la Llei 3/2004 de Lluita contra la morositat en las operacions comercials. [més]

Es celebra FUTURCOOP en el marc del día de l'emprendedor.
Els passats dies 16 i 17 de juny es va celebrar al recinte de la Fira de Barcelona la novena edició del Dia de l’Emprenedor. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí