BUTLLETÍ Núm 18 - Juliol 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 
La consellera de Treball Mar Serna ha presentat a Santa Coloma de Gramenet els resultats dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local al Barcelonès Nord

Amb les diferents convocatòries d’aquest 2010, l’Ajuntament de Santa Coloma ha ajudat a 550 persones a accedir a un lloc de treball.

Aquest divendres la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada per l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i pel president del Consell Comarcal del Barcelonès, Joan Carles Mas, ha presentat els resultats dels Plans Extraordinaris d’Ocupació Local (PEOL), per a la contractació de persones en atur al Barcelonès Nord.

[més]

 

Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la província de Barcelona

El dimecres 15 de setembre, a les 18 hores, al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, tindrà lloc el lliurament del premis a les Millors Iniciatives Empresarials organitzats per la Diputació de Barcelona i que, aquest any, arriben a la seva onzena edició.

La finalitat d’aquests guardons és la de premiar la creació i el desenvolupament de noves iniciatives empresarials sorgides de l’àmbit local.

[més]

 

L’EXPOCOLOMA a punt pel setembre

La XXIIª edició del principal esdeveniment firal colomenc, i un dels més populars de la comarca, ja ha contractat més del 90% dels estands i espais firals de que disposa.

L’Ajuntament, organitzador de l’esdeveniment, aposta any rere any pel gran aparador del teixit empresarial i del comerç de la ciutat.

[més]

 

Cursos de formació empresarial a Santa Coloma


L'Ajuntament, mitjantçant l'empresa municipal Grameimpuls, i en col·laboració amb l'Agrupació del Comerç i la Indústria, organitza cursos i tallers adreçats als empresaris de la ciutat.

 
Empresa i comerç
 

L’Oportunitat virtual
Les xarxes socials són una eina amb un gran potencial no només per als individus, sinó també per als ens socials com són les empreses. [més]

Entra en vigor la nova reforma laboral
El passat 17 de juny es va publicar al BOE el Real Decret 10/2010 de 16 de juny pel qual s’estableixen les mesures urgents per la reforma del mercat de treball i que es troba en vigència des del dia 18 de juny del present any. [més]

La Generalitat impulsa la creació d' una Caixa Rural Catalana
El govern té la voluntat de crear una caixa rural catalana i ho pretén fer integrant les seccions de crèdit de les cooperatives agràries a l'única caixa rural catalana que existeix actualment [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí