BUTLLETÍ Núm 19 - Setembre 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 
“Més que Lleure” s’endú el premi a la Millor Iniciativa Empresarial 2010

L'empresa “Més que Lleure” ha guanyat el premi a la Millor Iniciativa Empresarial 2010, un guardó dotat amb 15.000 euros que atorga anualment la Diputació de Barcelona.

La candidatura, presentada per Grameimpuls, ha rebut la distinció en un acte celebrat al Teatre Sagarra i que ha comptat amb la presència del president de la Diputació, Antoni Fogué i l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

[més]

 

250.000 persones han visitat la 22a. edició de l’Expocoloma

Enguany la fira multisectorial de Santa Coloma ha acomplert amb èxit els objectius de participació i de visitants i ha demostrat la bona salut de les empreses i comerços colomencs.

L’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon, que va presidir la inauguració, ha destacat el bon moment i la consolidació de la Fira com “una suma d’esforços i il·lusions que fan possible l’Expocoloma cada any i que, en definitiva, recull la bona salut comercial i la voluntat de tirar endavant en temps de crisi”.

[més]

 

Ara es el moment d´estudiar a la Universitat

Obert el periode de matricula a la UNED de Santa Coloma de Gramenet.

La UNED és una Universitat publica que atorga titulacions oficials de reconegut prestigi i compta, en el centre de Santa Coloma de Gramenet amb el suport de professors-tutors de reconegut prestigi i qualitat pedagògica, encarregats d’orientar als estudiants en la preparació de les assignatures, amb el complement del campus virtual i les eines pròpies de les noves tecnologies de formació universitària.

[més]

 

Continua obert el període d´inscripció als cursos de cuina per a persones aficionades


Són poques però encara queden places lliures en els cursos de la nova programació de tardor al nostre Espai Passió per la Cuina.

 
Empresa i comerç
 

El cooperativisme a Catalunya no s'atura
Malgrat l’evolució de la taxa d’atur a Catalunya, l’observació de les dades de les cooperatives existents a Catalunya constaten una tendència a l'alça en els darrers dos anys. [més]

“No vuelva usted mañana"
El govern disminuirà el circuit administratiu empresarial modificant més de 170 normes i 250 procediments [més]

El departament de treball obre una nova línia de préstecs per a persones emprenedores
El passat dia 8 de setembre es va presentar Inicia Finançament, una nova línia de préstecs destinada a persones emprenedores que volen engegar un pla d’empresa viable o finançar el creixement d’una empresa. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí