BUTLLETÍ Núm 2 - Febrer 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aquí

 
Notícia destacada

Foment de Plans d’Igualtat a les PIMES

Grameimpuls posa en marxa un projecte innovador d’àmbit nacional per promocionar la igualtat al treball i l’ocupació.

Aquest projecte té com a objectiu la formulació d’un Pla Estratègic de promoció de Plans d’Igualtat, l’elaboració d’un guia metodològica i la formulació d’una acció per impulsar la formació, així com la seva posterior validació mitjançant l’aplicació pràctica.

[més]

 


Més notícies

391 persones participen als Itineraris Personals d’Inserció (IPI)

El programa IPI consisteix en un conjunt d’actuacions personalitzades, de caràcter individual i grupal, amb l’objectiu d’acompanyar la persona en el seu procés de recerca de feina, oferint-li els instruments necessaris que fomentin la seva pròpia autonomia.

Amb aquestes intervencions es construeix un itinerari personal d’inserció, basat en un guió i unes pautes d’acció que poden variar en funció de les necessitats de les persones, i prèviament consensuades per l’equip de professionals que intervenen d’acord amb les directrius del SOC.

[més]

La Diputació de Barcelona premia als emprenedors

L’ens provincial obre la desena edició dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials

Si teniu una empresa constituïda a partir de l’1 de gener de 2004 i heu sorgit o participat d’un procés d’assessorament per part del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, SA, podeu ser candidats als Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la província, convocats per la Diputació de Barcelona.

[més]

Evolució de l´atur durant l´any 2008

La taxa d’atur de Santa Coloma de Gramenet en el darrer any 2008 ha passat del 9,4% a principis d’any a l’actual 14,8%.

La variació interanual ha estat d’un 56,4% essent el nombre d’aturats a 31 de desembre de 8.248. Segons dades proporcionades pel Consell Comarcal del Barcelonès per al Pacte Territorial per a la promoció econòmica i l’ocupació del Barcelonès Nord les persones que s’han vist més afectades per l’increment de l’atur han estat els homes entre 25 i 45 anys que han estat treballant en el sector de la construcció.

[més]

Empresa i comerç
 

Ajuts estatals anticrisi per les microempreses
A través de diferents plans i normatives, el govern ha dissenyat un seguit de mesures per ajudar les microempreses davant la situació de crisi econòmica actual [més]

Continua en vigor el plan AVANZA per finançar les TIC al 0% d’interés
Des de 2006 fins a finals de 2008, els préstecs engegats pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç han facilitat a més de 100.000 Pimes l’adquisició d’equips informàtics i accés a connexions de banda ampla per valor de 1.087 milions d’euros. [més]

Visites als establiments de Santa Coloma de Gramenet
Durant el mes de febrer i març es dura a terme diferents visites als establiments de Santa Coloma de Gramenet per a informar-los que, d’acord amb la legislació vigent, i per decisió del govern de l’Ajuntament es limita la venda de begudes alcohòliques. [més]
Carnaval als mercats Municipals de Santa Coloma de Gramenet
Tothom qui vingui amb una disfressa, el proper dissabte 21 de febrer abans de les 12 hores, a qualsevol dels 3 mercats de la nostra ciutat, Fondo, Sagarra i Singuerlín, s’enduràn la medalla per participar al concurs de disfresses que els seus paradistes, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. [més]
 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí