BUTLLETÍ Núm 20 - Octubre 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 
Un total de 141 joves del municipi comencen a formar-se en diferents oficis

El passat dia 14 d’octubre un total de 141 joves colomencs van iniciar el seu itinerari formatiu en els projectes de Casa d’Oficis i Programes de Qualificació Professional Inicial.

L’Ajuntament a través de la societat municipal Grameimpuls impulsa amb aquests dos projectes ocupacionals les línees estratègiques dissenyades per donar una resposta clara i imminent a la situació de crisi que afecta de forma més severa al col·lectiu de joves.

[més]

 
III Jornada de Finançament: del no al parlem-ne

El proper dimecres 10 de novembre, de 18’30 a 20’30 hores a la sala de Can Sisteré , tindrà lloc una nova jornada de finançament organitzada per Grameimpuls, SA.

La manca de finançament pels nous projectes empresarials, per néixer o per créixer i la restricció creditícia pel teixit empresarial existent continuen esdevenint dues conseqüències de la crisi i dos fets que empitjoren les possibilitats de sortir de la pròpia crisi.

[més]

 
Subvencions per a la creació de noves activitats econòmiques

Dintre del marc de crisi en que ens trobem i continuant amb l’acció portada a terme sobre els barris de la Serra d’en Mena, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet obre el termini de sol•licitud de les subvencions tant per la renovació i millora dels establiments comercials com per la creació de noves activitats econòmiques als barris Centrals de la ciutat.

 

Es celebrà el Seminari d´ajuts i subvencions per empreses cooperatives


El passat dimecres 20 d’Octubre es va celebrar un seminari sobre ajuts i subvencions per a cooperatives i societats laborals.

Aquest seminari ve emmarcat dins el programa de foment de l’economia social, iniciat per Grameimpuls l’any 2009, i que té com a principal objectiu el recolzament de projectes que apostin per aquest model d’empresa.

[més]

 
Empresa i comerç
 

L’Ocupació autònoma femenina creix i es consolida en afiliació a la Seguretat Social
Malgrat l’evolució de la taxa d’atur a Catalunya, l’observació de les dades de les cooperatives existents a Catalunya constaten una tendència a l'alça en els darrers dos anys. [més]

L’ICO Emprendedores està esgotat
El passat estiu es van acabar els fons destinats per l’ICO al producte financer preferent per noves persones emprenedores. [més]

Canvien les bases de cotització al règim de treballadors autònom
Aquests canvis afectaran els més de tres milions de persones agrupats dins aquest règim. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí