BUTLLETÍ Núm 21 - Novembre 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 
III Jornada de Finançament Empresarial, amb l´alcaldessa Núria Parlon

Dimecres, 10 de novembre, Can Sisteré va acollir la III Jornada de Finançament Empresarial: "Del no al parlem-ne", un acte adreçat a empresaris i empresàries i nous emprenedors i emprenedores.

La jornada va estar presidida per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon i va comptar amb les intervencions de diferents experts de PIMEC en matèria econòmica i empresarial.

Vol's veure el reportatge de la noticia online?

[més]

Conveni de col·laboració amb AEMIFESA (Gremi d'instal·ladors)

El passat dilluns 15 de novembre AEMIFESA i Grameimpuls van signar un conveni de col·laboració en l’àmbit de les actuacions relacionades amb l’ocupació, la qualificació professional i el desenvolupament econòmic de la població i les empreses de Santa Coloma de Gramenet.

L’agenda de treball que posa en marxa la signatura del conveni permet crear sinergies i unir esforços en el desenvolupament d’accions formatives i de foment de l’ocupació, així com en l’assessorament per a nous emprenedors i el suport per a la consolidació empresarial.

[més]

 
Posada en marxa de diferents projectes ocupacionals

El Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat una subvenció de 3.337.254 euros pel desenvolupament de tres nous programes d’orientació laboral i contractació de persones en situació d’atur, que gestionarà la Societat Municipal Grameimpuls.

Durant l’any 2010 el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de Grameimpuls han realitzat una inversió de 7.000.000 d’euros en els Plans d’Ocupació, amb els que s’han pogut contractar un total de 900 persones de la ciutat que es trobaven en situació d’atur.

Vol's saber més dels Plans d'Ocupació del Projecte Impuls?

 

Grameimpuls ha estat reconeguda com a empresa socialment responsable


La societat municipal Grameimpuls SA, de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, avança un pas més en el seu sistema integrat de gestió que camina cap el model d’excel·lència empresarial EFQM.

El Sistema de Gestió de la Responsabilitat Social significa un compromís de l’organització respecte l’entorn i les necessitats dels seus grups d’interès en els diferents àmbits: laboral, social, ambiental, entitats clientes i proveïdores, competència, proveïdores i administracions.

[més]

 

Grameimpuls va participar en la Jornada dedicada a la RSE


El dia 20 del passat mes d’octubre Grameimpuls va participar en la jornada dedicada a la Responsabilitat Social Empresarial i als Territoris Socialment Responsables que va organitzat la Diputació de Barcelona.

La jornada va comptar amb la participació d'ens locals, xarxes territorials, Pimes i altres entitats vinculades i es troba en el marc de la tercera edició del curs sobre RSE.

[més]

 
Empresa i comerç
 

seguretat

Sessió informativa sobre la llei de protecció de dades. Obert el període d'inscripcions pel seminari sobre aplicació pràctica de la llei de protecció de dades i les infraccions a la xarxa. [més]

Comença la prospecció del cooperativisme colomenc. El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls SA ha començat la primera fase d’un projecte d’investigació sobre l’economia social colomenca. [més]

L’Emprenedoria colomenca es projecta. El Programa Projecta't ha estat una iniciativa de la Generalitat de Catalunya desenvolupada a través de la xarxa INICIA i que ha ofert, a un nombre limitat de persones emprenedores, un itinerari intensiu d’acompanyament, assessorament i formació per millorar les seves capacitats i habilitats empresarials. [més]

Es posa en marxa la línia de finançament ICO-Pla Avança 2. El passat dia 5 de novembre el Consell de Ministres va autoritzar la signatura d’un nou conveni entre el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç i l’institut de Crèdit Oficial (ICO) per la posada en marxa de la línia de finançament ICO- Pla Avança2 2010-2015. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí