BUTLLETÍ Especial Núm 22 - Desembre 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
 
Projecte IMPULS per a persones amb discapacitat física i/o psíquica

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de Grameimpuls ha impulsat la contractació de 21 persones del municipi amb discapacitat física i/o psíquica i malalts mentals, en el Pla Extraordinari d’Ocupació Local – Projecte Impuls- de noves tecnologies de la informació i la comunicació.

[+info]

Oficina Técnica Laboral (OTL)

El dispositiu OTL està funcionant a Grameimpuls des de l’any 2006 i treballa en la inserció sociolaboral de les persones amb malaltia mental.

Des de la seva posada en marxa, la OTL - Santa Coloma de Gramenet ha atès un total de 186 persones.

[+info]

Projecte Treball amb Suport

Aquest any Grameimpuls compta amb el Projecte de Treball amb Suport que s’emmarca en l’Estratègia per a la inserció laboral de persones amb discapacitat a Catalunya 2008-2010, impulsada per la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball de la Generalitat de Catalunya.

[+info]

 
Taula Territorial: Model d'inserció laboral de les persones amb discapacitat

En el treball continuat del nostre Ajuntament per a que Santa Coloma de Gramenet esdevingui una ciutat inclusiva, una ciutat que aposta per la igualtat d’oportunitats, és molt important posar en marxa una experiència d’aquest tipus.

Santa Coloma de Gramenet va ser una de les tres ciutats de Catalunya, seleccionada per la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball i el Servei d’Ocupació de Catalunya per crear un Model d’Inserció Laboral de les persones amb discapacitat.

[+info]

 
Emprendre amb discapacitat: un acte de valentia i una realitat

Les persones amb discapacitat disposen d'un alt capital humà, iniciativa i persistència suficients com per engegar amb èxit un projecte empresarial.

Actualment, les persones amb un grau de discapacitat reconegut de com a mínim un 33% que vulguin engegar el seu propi negoci poden gaudir d'uns avantatges superiors a la resta de persones emprenedores.

 

[+info]

Col·laboracions

   

seguretat

 

Conveni amb la Fundació ECOM. La societat municipal Grameimpuls, compta des de l’any 2004 amb un conveni de col·laboració amb la Fundació Ecom, que és l’entitat que aglutina un ampli nombre d’associacions pro persones amb discapacitat física de Catalunya. [+info]

Conveni amb el Programa INCORPORA. El 14 d’abril de 2010 Grameimpuls va signar un conveni de col·laboració amb el Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa” i Fundació Ecom on es va establir el compromís de fomentar la contractació de persones amb discapacitat usuàries dels serveis de Grameimpuls. [+info]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí